Těm co jsou v nemocnici.

Těm co jsou v nemocnici.

Anotace: Z šuplíku Kamarádům 2021/nejen pro Dejvise/

Posílám pozdravení.
Ať urychlí se hojení.
Těžké je churavění.
Prosím Boha o podpoření.
Ať je dobré požehnání
tam a tam.
Všechny slova jsou málo.

Jen pár řádek
srdce nadýchalo.
Bože, vyslyš modlitbu
a v uzdravení tužbu.
A dej všem,
co rádi máme jiskru
a naději,
že rány se zhojí
v Tvém jménu
a v Tvém ladění.
Tak nechám už slov
a přijď Ty
a hřej , že jsi.
Pane a čiň zázraky.
Autor mkinka, 01.08.2021
Přečteno 171x
Tipy 7
Poslední tipující: Básník Karel, Dejvis, Frr, Amonasr, Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodná holka:*) Ano čiň uzdravení

03.08.2021 10:54:40 | Dejvis

Jen to dobré Tobě. Ty jsi také hodný. Jíťa

03.08.2021 10:55:30 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí