* * * 56)

* * * 56)

Tou ulicí už chodím sám,
která je v nedostupnu zmizelá.
Občas si chci něco stopnout
a svezu se s větou,
která pokroutí má ústa.
Pak se mi vysměje
a cítím jen hořkou chuť mandlí.
Je prázdnébýt tam bez lidí
a po dlažbě sbírat různé útržky
a smetí rozházené
a střepy
a odlesky
a posedlost
a v hlavě mít hlas,
jenž se jen těžce zpívá.

              15.10.1986

Autor Jan Kacíř, 17.12.2021
Přečteno 124x
Tipy 6
Poslední tipující: šerý, Amonasr, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí