EXISTUJÍ DVA TYPY DISNEY PRINCEZEN

EXISTUJÍ DVA TYPY DISNEY PRINCEZEN

Anotace: ...

 

existují
dva typy
Disney princezen


z nějakého důvodu
Šípková Růženka
Locika
a Pocahontas
chodí bosy


ale Popelka
Sněhurka
nebo Mulan
i přes svůj skromný původ
boty mají


a pak je tu ještě
Ariel
ale té je to u prdele
ta má ploutev


ach...


tak moc...


tak strašně moc
bych chtěl být
Disney princezna


vlastně ne
chtěl bych být míchačka
chtěl bych se točit
cítit jak si do mě někdo
občas odplivne
chci cítit jak do mě hází
cement
a
písek

 

Autor Šimon Sáva, 20.12.2021
Přečteno 163x
Tipy 4
Poslední tipující: Now, maliska, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Už mám předsevzetí, přečtu si všechny tvoje díla zde a naučím se slintat blahem.
Dík. Jsi básník.

31.12.2021 08:47:17 | Now

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí