* * * 63)

* * * 63)

Přehrával jsem si z Ortenových not
černou fantazii na kůrku chleba.
Stavíte divné děti
budovatelé sejfů a plechů
                            plných zlata.
Do ticha, do tmy zařezávám tóny
a ony skanou a plazí se ve spárách dlažby
Divné slavíte Vánoce
křižujíce nemluvňata.

Pod prsty mi vzňaly klávesy.

                2.11.1986

Autor Jan Kacíř, 24.12.2021
Přečteno 134x
Tipy 9
Poslední tipující: Iva Husárková, Amonasr, jenommarie, Marten, šerý, Xardas
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí