Šedá

Šedá

Anotace: Malování slovy 2022.

Ta myš hledá skrýš.
Schová se a neobjevíš.
Já vím, kocoure spíš.
Kočka hlídá slunce svit.
Život i v šedi dá se žít.

Sopka právě v gejzíru.
Myš hledá dírku na míru.
Přežije i pohromu.
Sbírá si zrníčka.
Nenajde jí kočička.
Kolotoč i hvězdička.

Okolo pole
točí se řehole.
Otráví se?
Ne přizpůsobí se a přežije.
Šedá je pro ní naděje.

I my lidé v spěchu.
Odháníme mouchu.
Ona užitečná také je.
Pro jiné zlato,
co potravou je.

Kreativita života.
V moudrosti vykvétá.
Bála jsem se myší.
Pořád mám strach
a duše kručí.
Ale ta šedá jim svědčí.

Říkám kočce:" Nech jí žít."
Se mnou lovit nemusíš.
Dám Ti jídlo.
Nech myškám smích.
Být šedou není hřích.
Jednou pochopíš ba i víc.
Autor mkinka, 10.01.2022
Přečteno 137x
Tipy 10
Poslední tipující: Amonasr, Sonador, Iva Husárková, Špáďa, Psavec, petrzal, Vědma
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Šedá dá dá dá. Myš, skrýš, však ty víš. Šedá pokoj nedá. Dá, dá, dá. Ale osvěží pkou kap. Klap a pak tlapkou dá ti kousek svého sýra tata bác bouchem o zem.

10.01.2022 22:46:13 | Slav Milo

Děkuji.

11.01.2022 00:11:16 | mkinka

Myší kožíšek skýtá bezpečí :-)

10.01.2022 16:08:55 | petrzal

Moc děkuji za vlídná slova.

10.01.2022 16:20:40 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí