Období s náušnicemi

Období s náušnicemi

Co se v nás
Se zvířaty probouzí
Na tom tak unaveni
                     usínáme

Zrzavé a černé čmouhy
                     přes oči
Kterých se dotýkáme poloslepí
Zakrývají okolnosti

Ty mnoholistý
Ztracený a krásný
Císařským řezem
Masturbujícího panenství
Odsouzený k ztrátě

Co je tu zrzavé co černé
Co vousaté a odhalené
Pro co tu odkvétáme

              3.3.1987

Autor Jan Kacíř, 13.01.2022
Přečteno 137x
Tipy 10
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, šerý, mkinka, paradoxy, Sonador
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

* + Zejména prvné čtyři verše, jsou TOP.

13.01.2022 15:27:39 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí