* * * 82)

* * * 82)

Tmo tmoucí
Hyeno promlčená
Rostou mi výkřiky
V náhubku tolerance
Jak jsem se hledal
Pod víky kanálů
Jak marno
A nutno jak
Poseďme na nároží
V chladu a tichosti
Nevzbudíme
            květiny

             30.3.1987

Autor Jan Kacíř, 24.01.2022
Přečteno 146x
Tipy 5
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, Marten, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí