Slunce do vozíčku

Slunce do vozíčku

Anotace: Pro vozíčkáře 2022

Co dělají moji kluci?
Vzpomínám a den je přací.
Hvězdy hrají v detailech.
Smích brouzdá a cítím let.

Mezi řádky
cítím úsměvy
a chuť něhy.

Moje oči kloužou do dáli.
I to moře z vozíčku pochválí.
Jeden úsměv, druhý, třetí.
Do dálky líbám vás kluci.

Možná jsem jak tažný pták.
Utíkám a srdce táhne tak a tak.
Zůstávám a nemusím se ptát.
Přijatá i přes chudý šat.
Nalezená a probuzená v hrách.

Moře šumí,
krachy tlumí.
Ono ví a poví.
Chuť soli nemá odcizení.
Přijď, zlatý, na pokecání.
I samota odezní.
Voda ví.
Den pohádkový.
Autor mkinka, 01.02.2022
Přečteno 78x
Tipy 12
Poslední tipující: Amonasr, Koala, Iva Husárková, zdenka, šerý, Psavec, Fialový metal, Vivien
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná, přací, přející.

02.02.2022 10:51:04 | Koala

Moc a moc děkuji.

02.02.2022 10:57:25 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí