Arie pro vodu

Arie pro vodu

Anotace: Malování slovy 2022

Zpívám vodě.
Plyne v kráse.
Umývám si ruce.

Jen něžně a křehce.
S ní pokynout se chce.
Utiší lávu a slzy oceánu.
Od sladkovodní jezerní
její píseň k moři zní.

Zpívám hláskem kouzelným.
Napiji se a projdu dnem
s ní nádherným.
Ta sklenka je kus země
a miluje mě.

Tak piji doušek.
Láskám v ústech.
Přijde kocour.
Ten můj brouček.
Také se napije.
Všechny voda miluje.
Autor mkinka, 16.02.2022
Přečteno 165x
Tipy 11
Poslední tipující: Fialový metal, Iva Husárková, Vivien, Amonasr, Psavec, Kan, šerý, Sonador
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ve vodě je spousta inspirace. Hezké.

16.02.2022 13:56:45 | Kan

Děkuji.

16.02.2022 14:12:28 | mkinka

Prvé tři sloky máš opravdu povedené. Líbí se mi*

16.02.2022 12:33:25 | šerý

Moc děkuji.

16.02.2022 12:46:59 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí