Sergio

Sergio

Anotace: Malování slovy 2022

Člověk, co všechno dělal snad.
Hudbu hrál, ekonom i dával rad.
Nikdy žádný chlad.

Já vzpomínám.
Ráda mám.
Madrid mě přivítal.

Jsou časy,
jako úrodné klasy.
Vracím se dál.

Cesty se rozdělily.
Přátelství udržely.

Chvat času.
Ty děti i já děti.
Rostla jsem a měnila se.

Kéž ozveš se.
Drahý bratře.

Kdo radu mi dá?
Jaká hvězda?
Snad padá.
Jedna ze sta.

Život utíká.
Svět se prosmýká.
Stárneme a stesk zbývá.
Autor mkinka, 03.03.2022
Přečteno 109x
Tipy 13
Poslední tipující: Sonador, Inanna, Iva Husárková, šerý, Psavec, Amonasr, Fialový metal, Kan, Vivien, petrzal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí