Navrátilci

Navrátilci

Anotace: Malování slovy 2022

My navrátilci.

Vidíme a brečíme.
Cestou kráčíme.
Zdivočelá země.

Bože, dej nám sémě.
Mezi trny Tobě věříme.
I lunu prosíme.

Hvězda je pevná
a v Tvém lůně vše splníme.
Náš cíl je dát a nebrat.

Z tmy dělat světlo.
Žádný zkrat.
Lásky teplo.

Už jsme tu jednou byli.
Řeku překročili.
Do slz dali naději.

Láska je naší ctnostnou alejí.
Kéž naše kroky proudí.
A hledá se pravda i mezi.
Autor mkinka, 11.03.2022
Přečteno 110x
Tipy 7
Poslední tipující: Amonasr, Sonador, Psavec, paradoxy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobré...

11.03.2022 14:08:05 | MonoGame

Moc děkuji.

11.03.2022 15:05:46 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí