Dar

Dar

Anotace: Malování slovy 2022

Bůh dal mi dar
ve jménu katedrál.
Abych maloval.
Stíny lidí do barev
a mezi tmou viděl svět.

Ulice lidí ztrácí se v nekonečnu.
V srdci lásky tečnu.
Odstín ve fantazii ráje.
I dno krásné je.

Miluji loterii života.
V barvách jásá dobrota.
Život mám jiný,
dny ručkování i dřiny,
ale nestěžuji si.
Vozíček jede a hřeje
a den z naděje.

A maluji dál.
Jsem barev král
a vozíček mám rád.

Život si přeje, abych maloval.
Usmívám se a žiji v obrazech.
Abstrakce dýchá v snech.
Jsem anděl mnoha řek.

A hurá do malování,
světla mezi balvany.
Svět nebortí šikmé stěny.
Je obrazem, co má vjemy.
A skvostem mezi parfémy.

Jedu svůj příběh nádherný.
Osud i láska ví.
Pár tahů a obraz hotový.
Dech se tají.

Zákoutí milé vteřiny.
Imaginace dělá množiny.
Divákem jste vy.
Malovat je zázrak
a jdu se smát,
protože mám tuze rád.

To duše umění, co z nitra zavoní.
Ach, dědo, požehnal jsi mi i Ty.
Společná láska i z nebe dýchá.
Malujeme květy zítřka.
Autor mkinka, 21.03.2022
Přečteno 95x
Tipy 8
Poslední tipující: Dejvis, Sonador, Vivien, Amonasr, Vědma, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí