Neposlouchal jsem

Neposlouchal jsem

 

Neposlouchal jsem všechna ta varování,
a nové lásce Tvé já vyšel v ústrety,
neposlouchal jsem, to marné povídání,
a miloval Tě, ostatně jako Ty…

Neposlouchal jsem, jak krev mi pění,
a minulost Tvou jsem s citem přehlížel,
neposlouchal jsem v svém srdci burácení.
a vždy Tě s láskou všude vyhlížel…

Neposlouchal jsem Tvá klamná slova,
a dál se láskou k Tobě ubíjel,
neposlouchal jsem, však vím už znova,
že s chutí bych dnes lásku zabíjel…

Neposlouchal jsem, tvůj hlásek lstivý,
a dával jsem vše a někdy víc,
neposlouchal jsem, jen mrtví živí,
s povzdálí řvali, že nejsi nic…

 

Autor DH22, 07.04.2022
Přečteno 191x
Tipy 15
Poslední tipující: Marten, mkinka, Emily Říhová, Frr, Akrij8, Amonasr, Kan, Sonador, petrzal, Fractura cordis aperta
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to smutné, ale láska je někdy slepá

07.04.2022 08:21:59 | Marry31

Když se nebudeš zabývat minulostí budeš v pohodě a když ne . . .dal jsi srdci šanci a jdi dál ;-)

07.04.2022 07:36:21 | petrzal

Krásná, smutná a pravdivá. Občas se to STává...

07.04.2022 07:32:43 | Fractura cordis aperta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí