STOP

STOP

Anotace: Lyrická báseň

lavina sněhu hoří mi svět se do útrob se boří

nesnadná odpověď zdá se nevyhnutelností obří

ztratil jsem pojem o tom v čem tkví puch štěsteny

ztrácím pojem odumírající vznětlivý dojem libozvučný

upoutaný paralizován zalitá odpověď na dně proměny

rozbitý na nepostřehnutelné mrskající se kousíčky čehosi lascivne se tvářící

 

fakty zcela ubodán hledám kousek něčeho co nahmatat lze

je mi zcela zle až nevlídně kolik stojí něco co tě tolik ochromí

kde se to kupuje odprodám značka zcela výhodně stroze vykuchán

pro vás speciálně akce dne z balíčkem pokrytectví teď se nosí

kdo jsi ty co před výlohami obchodů se mnou jdeš až do pekel

svět plný hesel slov proměněných do jazyka nanicovatého primitiva

 

svět nosit na ramenou to je tíha je to dřina stačí jen ten svůj potěžkej ho řekl kdosi

provinile podívám se do svých očí je tam někdo haló kdopak  nejsi 

utržená jednotka jedné zatoulané bytosti ustřižen náhle usvědčen z nežití

prý jen podmínku dostaneš na tisíce let zostuzen svou nepřístojnou dekadentností

když kosou kosíš jak ji nosíš na rameni a co sekáš že by lidské hlavy zcela bez námahy

čtyři nohy nebo jen dva pahýli potom ty ruce stejně si jen zvíře neli více spíše méně odkud pak jsi

to tvé plémě zabíjí vše bez výstrahy laciná pachuť krve ztéká ti po tváři neplač radši to  už uzavři

 

Autor retarda, 24.04.2022
Přečteno 129x
Tipy 6
Poslední tipující: Stanislav32, mkinka, Frr, paradoxy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Něco v tom je... a je těžké to uchopit.

26.04.2022 03:40:25 | MonoGame

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí