SKINNY BITCH

SKINNY BITCH

Anotace: ...

 

nechám klíče od bytu
s několika řádky
v poštovní schránce
koupím si parádní oblek
a vyrazím do baru


objednám si skinny bitch
mladík s pejzy povídá
.. hele dobrej voblek, jdeš z funusu?
ne, jdu zapít to, že se dnes zabiju
.. jasný vole, ty seš dobrej, tak kalímeee


povídám si s holkou
taky trochu skinny bitch
chce po mě číslo
já už nemám telefon
.. jakto?
už ho nepotřebuju
dneska se zabiju
chvíli mlčela
pak se rozesmála a řekla:
.. líbíš se mi!


vzal jsem skinny bitch
a kluka s pejzy na bar
na tácu byla jablka
vytáhl jsem nůž


rozkrojím to jabko
pokud bude uvnitř hvězdička
budeme pít
pokud bude uvnitř křížek
zabiju se
platí?


rozpačitě
avšak jednohlasně řekli
.. platí


řízl jsem
a objevila se hvězdička
klukovi s pejzy se evidentně ulevilo
skinny bitch se začala nahlas smát


vzal jsem nůž
a bodl si ho do krku
chrčel jsem
masivně jsem krvácel
na podlaze


šel jsem se zabít
a oslavit to
a ta hra s jabkem
na to neměla žádný vliv

 

Autor Šimon Sáva, 02.05.2022
Přečteno 139x
Tipy 8
Poslední tipující: Marten, Medved23, Muff, Psavec, mkinka, maliska
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No, už začátkem jsem měl takový morbidní pocit. A taky jo. Došlo na harakiri životem. Kdybych měl býti hodně sarkastickým, tak na jeho místě bych se oddělal na wc a nedělal bych na podlaze v baru bordel. Už kvůli chudák uklízečce s min. mzdou a hostům.
Ale na můj nízký krevní tlak fakt dobrý*

03.05.2022 21:45:09 | šerý

...to chce odvahu, takovej závěr...;-)ale možná to chtělo ty dvě poslední sloky napsat drsněji...když už tak už horor!

03.05.2022 15:49:22 | Marten

good

03.05.2022 07:36:11 | Medved23

Dobré. Takhle to mám rád.

02.05.2022 23:46:54 | Muff

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí