Píseň

Píseň

Anotace: Malování slovy 2022

Mluvím hlasem polohlasem,
sluncem, květem i drobnohledem.
S pochvalou rána
vstávám smyslem učesaná.

Ptáček jiskří mysl
a dýchám i z mála.
Den svěží probere se
i pod dlouhou věží.

Žít i snít je, oč tu běží.
Kolotoč dává úsměvu
vytouženou směs.
Nedám ruce do kapes.

Políbím sluncem
a do rosy se jdu plést.
Zeleň mluví
a prosí dítě hvězd,
ať má tanec a srdce dál chce
věnce vít.
Žár radosti rozetřít.

Tok lásky i klarinet.
Souvětí objetí znát hned.
Pusy z něhy - teď.
Jdu kvést.
Nebe jde vpřed.
Autor mkinka, 16.05.2022
Přečteno 130x
Tipy 12
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, Sonador, CULIKATÁ, grázlík, Psavec, Fialový metal, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ano Mkinko - je to tak Ty /ve skutečnosti/ "LÍBÁŠ SLUNCEM"***

16.05.2022 10:37:48 | Frr

Moc děkuji.

16.05.2022 10:59:50 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí