Ozvěna uvnitř kosti

Ozvěna uvnitř kosti

Anotace: .

 
Kdyby to šlo, tak si tě vypláchnu z očí 
a přesto má definice domova zahrnuje tvůj kabát v předsíni 
zachází to tak daleko 
že jen těžko zabráníš drolení večera mezi prsty
 
příběhy odehrávající se ve spárách mezi zdí, postelí a oknem nemají vypravěče
a ty pro ně nemáš 
ani kousek chlácholivého slova
 
bál ses že všechno co ti je drahé byl přelud vyvolaný nedávnou horečkou
v reakci na to jsi dlouho chodil městem 
pak sis sedl na schody, zapálil sis cigaretu 
 
a když jsi ji típnul o nejbližší stěnu 
 
zabolelo mě
těšně pod posledním levým žebrem. 
 
Autor Elisa K., 21.05.2022
Přečteno 290x
Tipy 15
Poslední tipující: Lůca, Jan Kacíř, Marten, Psavec, Iva Husárková, Sonador, CULIKATÁ, šerý, mkinka, maliska, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-( Bolavá...

21.05.2022 19:34:00 | CULIKATÁ

..au

21.05.2022 17:42:32 | maliska

Já vím. A ty víš taky.

21.05.2022 17:44:10 | Elisa K.

dnes skoro nad ránom
ma zabolelo pod posledným ľavým rebrom
tak som sa musela sem vrátiť

22.05.2022 09:32:24 | maliska

nevieš si predstaviť ako
viem.

21.05.2022 17:46:01 | maliska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí