Pomíjivý čas.

Pomíjivý čas.

Každý den míjím čas,

vím to, mně ale nevadí

tratit, můj vnitřní hlas - váhá,

ale snad poradí.

Bude se bránit ?, pak marná snaha.

Pánem je, kdo času má dost,

pak může jej míjet - pro radost.

A kdo ho nemá, ať závidí,

běžná to vlastnost - u lidí.

Ale i tak mě někdy trápí,

když den je náhle krátký,

pak pot má záda zkrápí,

čas chtěl bych vrátit zpátky.

Co více k tomu říci ?

Z nás na světě, je každý jenom host,

bavme se, míjejme čas, vždyť na smrt,

je vždycky času dost.

Autor Kan, 26.07.2022
Přečteno 114x
Tipy 11
Poslední tipující: CULIKATÁ, Jeněcovevzduchukrásného, mkinka, Sonador, Psavec, Marten, Marry31
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moje řeč, na smrt je času až, až, tak žijme :-)

27.07.2022 11:49:57 | CULIKATÁ

Je to tak. :-))

27.07.2022 13:52:37 | Kan

Také bych někdy chtěla vrátit čas, ale co naplat, nejde to.

26.07.2022 12:19:46 | Marry31

S tím se nedá nic dělat. :-))

26.07.2022 20:21:11 | Kan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí