Tón

Tón

Anotace: Malování síly 2022

Poslechnu rytmus v Tvém hlasu,
slova jsou lék v nečasu
a drolí se s citem i průnikem
množin spřízněných,
duší semknutých.

Usínám a Tvůj obraz
mě drží při životě,
necítím se zbytečná.
Míchej barvy lásky na paletu
v nekonečnu mnohých světů.

Dívám se na poetu
hvězdných květů.
Ty láska bez klišé
a můj monogram je Ti znám.
I ty víš sám,
že láska je křehká
jako porcelán.

Nech mě v sevření.
Bez Tebe idee není.
Dýcháme spolu v rozpoložení.
Já a Ty milostné snění.
Autor mkinka, 19.09.2022
Přečteno 83x
Tipy 11
Poslední tipující: Stanislav32, Amonasr, Fialový metal, zdenka, Frr, Psavec, šerý
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je pak ta pravá symfonie Lásky-v duetu dvou hlasů ST*

20.09.2022 18:10:48 | Frr

Ach děkuji za milá slova.

20.09.2022 19:15:32 | mkinka

Láska k lásce, to je síla. Jedna tepna, ve dví žila.
Ano, ano. To je on! V jednom srdci duet tón*

19.09.2022 21:57:20 | šerý

Moc děkuji.

19.09.2022 22:09:57 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí