Miluji rozmanitost

Miluji rozmanitost

Anotace: Malování síly 2022

Hladit slova je skvost.
Z řádků zmizí chlad
a běží láska v miliardách.

Věty jsou jinotajem,
načechrané osudem.
Tvoříme, budíme i sníme
v jedné rodině
ba vesmír objímáme.

Jsme zmocněnci duhy
bez srdce dýky,
vyzdvihujeme trefné okamžiky.

Nikoli já. Ale Ty.
Zastánci romantiky.
Matky Země květy.
Ať žijí nejmilejší světy.
Autor mkinka, 03.10.2022
Přečteno 100x
Tipy 7
Poslední tipující: Stanislav32, Amonasr, Kan, Fialový metal, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí