WHOOPI GOLDBERG A JEŽČÍ SRDCE

WHOOPI GOLDBERG A JEŽČÍ SRDCE

Anotace: ...

 

věděl jsi že

Whoopi Goldberg nemá obočí?

řekla mi zničehonic 

cizí holka na nádraží

 

kouřila 

měla plastovou láhev

a v ní asi

víno

 

věděla jsi že 

ježčí srdce tluče stokrát za minutu? 

nevěděla to

nebyla tam 

byl jsem sám 

povídal jsem si

se sebou 

ujel mi vlak 

a na terminále 

pod rozpisem vlaků  

blikal nápis 

V BLANSKU ŘÁDÍ ZÁHADNÝ ZLODĚJ DEŠTNÍKŮ

 

Autor Šimon Sáva, 04.10.2022
Přečteno 88x
Tipy 11
Poslední tipující: Stanislav32, šerý, maliska, mkinka, Fialový metal, Jan Kacíř
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bezva* Tahle práce se mi líbí - a hodně.
Nápadité a má to všedně barevnou atmosféru dne, kterou tak běžně pohledem míjíme.

04.10.2022 12:53:30 | šerý

Líbí se mi. Krásně trefené...

04.10.2022 08:47:20 | Jan Kacíř

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí