Nestřílet

Nestřílet

Anotace: na ně!

Nestřílet na ně!
ne jednostranně

nejsou to mloci
nelze přemoci

Mimozemšťany
pád z nebe many

neodrážejte
pozor si dejte

ať se nevrátí
z hvězd všichni svatí

dejte si pozor
na časoprostor

pýcha je hloupá
Zemi rozhoupá

pak to schytáte
nehrej si, kate

na schovávanou
s top mocí brannou

přihlouplý výstřel
zrak jim nevytřel..

Nestřílet na ně!
Opakovaně!
Autor Petbab, 13.02.2023
Přečteno 89x
Tipy 6
Poslední tipující: Amonasr, Kan, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí