Stíny

Stíny

Anotace: útočí

Inteligence
nestřílí z klece

nehtem spoušť zkouší
rébus rozkouší

jak dostat z nebes
ufounský nerez

již dennodenně
umět lhát levně

nenaučí tě
pak mlč už, dítě

nech ty stíhačky
zrezivět plačky

moudrost na míru
nelže v špalíru

dělá hluk tiše
blechám v kožiše

uč se to taky
nemiř na ptáky

metni blesk z očí..
stíny útočí
Autor Petbab, 14.02.2023
Přečteno 98x
Tipy 10
Poslední tipující: Koala, šerý, Psavec, mkinka, J92, Amonasr, Stanislav32
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrý. Odsejpá to.

15.02.2023 19:57:07 | Koala

Hezké počtení

14.02.2023 19:24:04 | Stanislav32

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí