Znovu

Znovu

 

 

 

Znovu

 

Láska šla mým tělem,

jak bolest křovinou

a vášeň krutá nebyla

vždy touhou jedinou.

 

Kde chvění rtů

byl jenom slet   

bezprizorních vět

bez slov a dotyků.

 

A oči, které lhali

dávno poztráceli

půvab dětské lsti,

v její bolesti.

 

Dnes bez strachu                

na ní myslet nedovedu.

Přesto trny bodavými

znovu v sobě probouzím ji.

 

 

 25.6.2023

 

 

Autor blues, 25.06.2023
Přečteno 117x
Tipy 19
Poslední tipující: DH22, Karolínka, Sonador, Stanislav32, šerý, Vivien, Psavec, jenommarie, Marťas9, zde.neck, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Probouzet lásku , i s trny..které rány znají.
Neumíme si pomoci. Vždyť láska má ty dvě strany.
:)

25.06.2023 14:48:19 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí