DOVČA

DOVČA

Anotace: Máme dny dovolených, tak znovu jeden starší příspěvek, ale povedený

Jó, na Jadranu bylo prima,
spousta slunce, mořské klima.
Na pláži jsem pořád ležel,
větřík po mně sem tam běžel.
Vlnky pěnily se o palec,
a medúzy říkaly si o tanec.
Očky na mě mrkávaly,
krásný holky se tak smály,
a jak tak ležim ,
a do křížovky ještě jedno písmeno,
najednou jsem dostal bombu
míčem přímo na čelo.
No nevěděl jsem , kdo sem co sem,
jestli marťan nebo Žosé.
Hlava se furt točila,
jako by se opila.
Však od hezký holky, co má vdolky,
přijmeš přeci omluvu
a už vůbec nevadí ti, že máš hlavu
oteklou jak merunu.
No, a pak to bylo de la manča.
Slunce , móře a taky Anča.
Ta, co se míčem trefila,
ta se nejvíc tulila.
Jó, dovolená jako fík,
jó, na Jadranu tams měl být.
Autor BArBArKO, 29.07.2023
Přečteno 61x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Psavec, Stanislav32, kozorožka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jadran je hezký.

31.07.2023 17:09:06 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí