DOVOLENÁ NA LITERU

DOVOLENÁ NA LITERU

Anotace: Milión chvilek

Tak jsem si vzal dovču,
abych Liter četl
Na Maltu já nepojedu
To ses pěkně spletl
Co jsem dříve zanedbával
Tak teď pěkně doženu
Nabudu zas moudra silná
Computer já proženu
300 hodin v kuse
Hledím k něžné můze
Oči bolet nepřestávaj
Mlha, ztvrdlá chůze
Prdel bolí, krev tuhne v žilách
Tuhle brečím, jako slimák
Někdy smíchem vyprsknu
Při střídavém rýmu
Mám rád tuhle noblesu
Kouřím, plno dýmu
Ani nejim, nepiju
Neholim se, nemyju
Nad zoufalou básní
Asi se teď pobleju
To co jsem teď stvořil
Nemějte mi to za zlé
Že jsem rekord vytvořil
To je zcela jasné
Pochytil jsem jedno moudro
Že vykrádáme myšlenky druhých
V tom je právě pravé kouzlo
Tu dovolenou si pěkně užít.
Autor BArBArKO, 30.07.2023
Přečteno 95x
Tipy 8
Poslední tipující: Amarylka, mkinka, Marťas9, Psavec, kozorožka, Anfádis, Žluťák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Politika? Na to seru.
Čtu si radši na Literu :-)

30.07.2023 10:11:42 | kozorožka

Já taky politiku prcám:-)

30.07.2023 10:58:16 | BArBArKO

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí