Utonulá touha

Utonulá touha

 

propsala jsem se přes půlnoc 

když začala jsem včera 

o touze bez dechu 

a poutech na kotnících 

sevření v polibcích 

a nahém svitu luny 

o těle v příboji

a boji s pochybnostmi

o pevných pažích tvých 

tvých dlaních na mých dlaních 

o odevzdání

 

pulz roztoužení

 

a slova ztratila se 

 

jen přes rty zasténala 

báseň v čase 

bez začátků a konců

nevyslyšena 

vydala sebe 

a dostala se 

 

ze včera propsala se do dnes 

blázně 

 

voda ji zrodila

a voda si ji vzala 

tu touhu 

po zázraku

 

 

 

 

Autor IkkarisKa, 01.08.2023
Přečteno 79x
Tipy 15
Poslední tipující: zde.neck, Kan, Psavec, Jan Kacíř, jenommarie, BArBArKO, Žluťák, mkinka, šerý
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji všem za zastavení

01.08.2023 11:05:36 | IkkarisKa

Však zbyla tu..

i kdyby jen
kapka malá ..

Zas zurčit bude
aniž by ses
nenadála.
;)

01.08.2023 08:55:10 | jenommarie

Přidávám se k šerýmu a mkince:)
Super!

01.08.2023 07:30:39 | Žluťák

Přidávám se k šerýmu, pěkný.

01.08.2023 07:07:20 | mkinka

pěkná báseň. Líbí se mi to*

01.08.2023 02:14:38 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí