A jsou pryč

A jsou pryč

Vzpomínám na své bývalé lásky
a přemýšlím co se posralo,
že shořely jako napalm, shozený z nebes,
pod kterým zbyli jen ohořelé kosti.
Všechny sem je odehnal jako když zakřičíš na kočku u dveří
a vlastně ani netuším proč.
Nejspíš jsem neměl chlastat na prvním rande,
ale já to jinak neumím,
potřeboval jsem pít abych mohl mluvit
a bavit je svými historkami.
Něco je se mnou špatně
a každý ví co, až na mě.
Vymlouvám se na HPO, ale tím to není,
uvnitř mě je zhroucený barák bez elektřiny a vody.
Autor Jaku, 05.08.2023
Přečteno 107x
Tipy 9
Poslední tipující: Marten, IronDodo, mkinka, paradoxy, BArBArKO, kozorožka, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná sebereflexe :-). Určitě to chce začít renovací. Krásný dům přiláká krásnou bytost :-)

05.08.2023 07:08:06 | kozorožka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí