A JSEM TU

A JSEM TU

Anotace: Něco o mě:-)

Sladim kostku na půl hrnku,
škrtnu hnedle první sirku,
ve vietnamkách projdu léto,
bez tužky jen hlavou jde to.
Radši maso než ovoce,
sex miluju o vánoce.
Na fotbal jen na Spartu,
peníze né přes kartu,
na ples jdu jen ve kravatě,
oholenej stále v latě.
Blondýnkám všem se líbim,
řidičák mám dobře řídim.
Víno piju Caberneto,
miluju tě, Margareto.
Autor BArBArKO, 05.08.2023
Přečteno 67x
Tipy 13
Poslední tipující: jort1, Jiří I.Zahradník, Alala, IronDodo, Marťas9, šerý, Psavec, paradoxy, mkinka, Fialový metal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí