Datum

Datum


Datum

Přemýšlím, jaký je datum,
z okna se koukám
dost na mne fouká,
ale zelená je louka.

Že by byl podzim
a léto už bylo,
koukám na tělo,
sluníčko se nevrylo.

Letos to léto
dá se říct šidí,
cítí to zelenina
a taky lidi.

Pigment a baterky
jsou nyní vybité,
dobít je do mrazů,
bude dost složité.

Třeba nás po Anně,
překvapí to babí,
pak si řekněme,
že nás to už baví.

Rychle se nahřejem
na další měsíce,
než naše sluníčko,
uteče za hranice.

Autor Marťas9, 06.08.2023
Přečteno 104x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, Kan, Psavec, IronDodo, Žluťák, kozorožka, BArBArKO, Fialový metal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí