PANÍ OD FLAŠEK

PANÍ OD FLAŠEK

Anotace: Jedna opět starší pro Ty , kteří se nechtějí prodírat mou tvorbou

Dobrý den, jsem pan Jonášek
a hledám tu paní od flašek.
Vraťte se zpět a vpravo v rohu,
tam vložte lahve do otvoru,
pak červený čudlík zmáčkněte
a lístek si odtrhněte.
Tři od vína a jen hrdlo krátký,
šťáva mi prošla,
jen od rumu ty vrací zpátky.
A od piva kam narvu bednu ?
Jen po jedný, já snad zhebnu.
Tak tu ťuklou, tu by vzala,
a ještě by se na mě smála,
ale tahle nová raketa ,
ta se mnou pěkně vymetla.
Ta mě má fakt za blázna,
místo peněz lístek na mě vyplázla.
Jó dneska už vše řídí stroj
dokonce i ten orloj.
Autor BArBArKO, 06.08.2023
Přečteno 63x
Tipy 9
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, Jan Kacíř, Fialový metal, Psavec, Žluťák, kozorožka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)
Dneska už je taková
Doba strojová :-)
Pěkný

06.08.2023 07:36:10 | kozorožka

Děkuji

06.08.2023 07:51:57 | BArBArKO

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí