Striptýz

Striptýz

Anotace: ....................

Tak nějak postaru zajdu si do baru,

s výrazem pokleslým usednu na sesli.

Pak nožku přehodím, pánům to lahodí...,

blíží se mé velké sólo.......


Můj výstup taneční, nebudou neteční,

zvláště když odhalím víc, než by čekali.

Nebude to jen napolo.


Krása bez závoje - odhalím oboje.

Na předváděcí molo odhodím negližé...

...., svíjím se u lesklé tyče...

A liščím ocasem, který mám za pasem,

sejmu všechny spotřebiče.


.....Dál každé slovíčko bylo by s hvězdičkou..

...., jak lascivní to kus.

Jak se to rýmuje, tak mne to vzrušuje...,

takže raději ŠLUS !
Autor Bordža, 07.08.2023
Přečteno 88x
Tipy 16
Poslední tipující: Marťas9, Žluťák, IronDodo, Fialový metal, BArBArKO, mkinka, Marten, sarka, Sonador, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...sexy slovní striptýz...;-)ani moc ujetý není...

07.08.2023 21:20:58 | Marten

tak tohle jsem si užila!:)

07.08.2023 19:54:37 | Sonador

Tohle mě zaujalo. Zaujalo tak, že to mám před očima a nevidím na klávesnici... :)

07.08.2023 18:05:12 | Koala

Tedy pobavilas* Poslední dva verše třetí strofy... a usmívám se.
Prima náladovka*

07.08.2023 17:03:41 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí