ŽANETKA

ŽANETKA

Anotace: Má milovaná

Žanetka má milovaná
Už nehledá není sama
Má mě za lásku svojí
Osud náhle všechno spojil
Je krásná jako víla
Miluje mě príma
Jsem do ní zabouchnut
Šíp Amorem probodnut
Přímo do srdíčka
Je to velká klika
Že vybrala si právě mě
Jen ať to tak zůstane
Na pořád
Mám ji rád.
Autor BArBArKO, 30.08.2023
Přečteno 72x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí