Cukrová vata

Cukrová vata

Nebo je ružové 

hebké a kučeravé

ako cukrová vata

nežne objíma

starobylý hrad

dakedy sa ti páčili

čierne studne

pod mojimi očami.

 

Dnes sa 

už do nich

vôbec nepozeráš

je v nich prázdno

iba odraz

sladučkého neba

nechcem byť sama

no neviem byť 

ani s tebou.

Autor Pettie, 02.10.2023
Přečteno 56x
Tipy 6
Poslední tipující: jort1, CULIKATÁ, mkinka, Anfádis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí