tOHLE JE TEN SLAVNÝ KONEc

tOHLE JE TEN SLAVNÝ KONEc

Anotace: zukzjthsrhtzjhk,gdhtj,dsgukj,dhfrfjg,hgfhsgdbfhgmnb

Sbírka: Evangelium Svatého Blba

 

 


takhle jsem to chtěl
jenom jsem to netušil
píchám si do žíly vitamíny
a z mozku mám sračky
v panelákovém bytě
uprostřed mraveniště
nikoho se nedotýkat
na nikoho se nepodívat
jen sněhová koule která se ti rozprskne o obličej
co víc teď potřebuješ?


chtěl jsem létat ale celou dobu jsem jen padal
a teď to na zemi bolí a já se kurva sbírám ale
už to nikdy nebude ono
nemůže to být stejné jako dřív

jeden chodil okolo a druhý nešel nikdy spát
a obětoval svůj život pro dřevo v kostce na hraní

už mě neuvidíš
protože jsem se vrátil do doby
kdy jsi neexistovala
zatáhl jsem žaluzie
a zavřel všechny dveře
rozbitým oknem sem fouká ledový vítr
ale já ležím na podlaze
plné starých hraček a krve z vánoc
kterých se ne a ne dočkat
všichni mi dávají dárky a všichni mě milují a já jsem šťastný a spokojený
a vůbec ničeho se už nebojím
všechno dopadlo skvěle
držím tě za ruku a jsem zamilovaný a šťastný

 

zatím co tam ležím oživují mě
a ona pořád nikde
odcházím a ona ne a ne se ukázat
je někde daleko pryč a žije si svůj život
zatímco umírám myslím na to že ji chci ještě vidět
ale ona nikde není
umírám a jsem zase sám
zase jsem sám

kapky krve stékají po těle a tvoří jezero
chci abys tady se mnou byla
a držela mě za ruku
a řekla
že mě miluješ
aspoň na ty tři zbývající vteřiny
se kurva můžeš přemoct a udělat to pro mně
když já toho pro tebe udělal tolik

 

kurva řekni mi to
chci odejít šťastný
sakra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

je zima všechno kvete stromy keře radioaktivní ptáci
můžeme už začít znovu? a neptat se?
a bude se nám tentokrát dařit?
tři dva jedna
lásko
jdeme na to!

Autor CoT, 05.12.2023
Přečteno 88x
Tipy 20
Poslední tipující: Veru, lawenderr, narra peregrini, Iva Husárková, Marten, Avola, jort1, Fialový metal, Psavec, cappuccinogirl, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ujde to, i když furt to samé dokola...

05.12.2023 17:26:32 | Avola

Nahoře jsem o tebe měla velkej strach... ale tady dole, čert vem slůvko radioaktivní... už je to lepší... dejchls nadějí, výzvu jsi dal...A JAKOU!!! Zlatej jseš!!!

05.12.2023 11:46:47 | cappuccinogirl

Pozoru hodná a výborná práce.* Takový odkaz na podání Ch.Bukowského.

05.12.2023 11:42:51 | šerý

napísal si mi to z duše, ale do posledného slova.
až mám husiu kožu.
ďakujem ti.

05.12.2023 10:39:51 | maliska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí