- Hnijící černá cesta

- Hnijící černá cesta

Anotace: ...

Hnijící černá cesta

 

 

 


když se setmí a stíny zapadajícího slunce pohltí černá tma
vstávám ze své podoby a brávám s sebou i tebe
chodíme mezi poli a lesy a nemáme cíle
chodíme do domů všech příštích obětí
a jíme s nimi jejich pozdní večeři
upíjíme jejich života
nenašli jsme se tak jsme se museli začít hledat
panebože vysvoboď mě už


myslela si že byla chytrá
ale já byl chytřejší
nikdy jsem se neptal
proč je ta nejlepší

nechtěla mě nechat umrznout v jezeře chlastu
jako holé větve stromů před těžkou zimou
nepíchala mě její láska a moc toho není
no a co že měla všechno co jsem chtěl
nepovozil ji na ocasu
nebyl jsem zamilovaný přítel
sněhulák na okrasu
všechno co dělala je už teď vedlejší
myslela si že je rychlá
ale já byl rychlejší

jdou jako ovce ke světlu na konci tunelu
ale co když
čekám na kopci na bouřku
nebo je třešeň v květnu
silná zimou pozdního večera

Autor CoT, 16.12.2023
Přečteno 98x
Tipy 9
Poslední tipující: jort1, Veru, cappuccinogirl, lawenderr, Psavec, Marten, mkinka, Žluťák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy může bejt k vzteku, když autor napíše dílo...a ten, co ho čte, si z něj vezme čtyři slova... no stalo se, právě teď. Jenže tyhle čtyři slova vůbec nebyly blbý...a tak taky nebylo marný...se právě nad nima zastavit a popřemejšlet...díky, CoTe!!!

16.12.2023 20:13:11 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí