Svedomie

Svedomie

Anotace: -

Svedomie

Dívaš sa mi do očí
história je v tých
diaľkach skrytých
na úbočí.

Vtedy ozvenami,
stojíš, ako pri kostole,
ako strašiak stáži pole
dávaš mi trest modlitbami.

Plameň v tvojom slove,
keď láska usne
milenci, milujú sa v sne
strážim pole zemiakové.

Kráľovná na tróne
máš v moci úsmev milostivý
máš slnka dotyk snivý
máš srdce ukryté v zvone.

Autor IronDodo, 27.12.2023
Přečteno 84x
Tipy 20
Poslední tipující: BArBArKO, Anfádis, martinaV, jort1, Iva Husárková, Psavec, o3_gambit, RadekČ, Žluťák, Ophelia81, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Srdce ukryté v zvone...
Nádhera
:)*

30.12.2023 08:13:49 | Anfádis

to musí znít

28.12.2023 10:33:31 | jort1

Moc pěkná!

27.12.2023 09:02:39 | Žluťák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí