Procházka lesem

Procházka lesem

Procházka lesem

Slunce svítí,
cesta křupe,
v okolních kopcích 
se něco klube.

Stromečky malé
derou se přes sníh,
lehce se koukají,
kde je ten vesmír.

Je jich tu spoustu, 
brášku vedle,
v okolí se tyčí 
starý dub a jedle.

Ty štěstí měli,
Kůrovec sytý,
sežral jen smrky
v nich byl zarytý.

Tak teda nanovo
deštík a snížek,
ať jsme až do nebe,
k vesmíru blíže.

Autor Marťas9, 29.12.2023
Přečteno 71x
Tipy 17
Poslední tipující: Ďábel sám, BArBArKO, IronDodo, Iva Husárková, Anfádis, kozorožka, Psavec, Kan, Ondra, Žluťák, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Půvabná :)

29.12.2023 18:42:16 | kozorožka

Díky moc

29.12.2023 19:46:46 | Marťas9

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí