Láska je sladká

Láska je sladká

Anotace: ~~~~~~~~~~~~~~

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

~~~~~~~
Láska je sladká
jako čokoláda
někdy se ale
čokoládou
jenom umažeš,
je sladká
nebo je hořká
tak pověz
jakou miluješ?

Asi trochu
hořkosladkou
a porci?
To raději velkou
vždyť láska
ta někdy chyběla
a to moc dobré není
to bych vážně
nechtěla.

Čokoláda
je dobrá i s náplní
hned mi ta láska
víc zavoní,
povídám...
pusinek s čokoládou
mi dávej na tisíc
já vím lásko
budeme se líbat ještě víc…

~~~~~~~~~

**************************

Autor Květka Š., 01.01.2024
Přečteno 54x
Tipy 15
Poslední tipující: šerý, o3_gambit, Vivien, Tomcat, Marťas9, Psavec, Sonador, BArBArKO, Marten, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ja rád hořkou s troškou cilli, ta dá lásce správný říz.
Květko, krsný Nový rok a ještě mnoho, mnoho básnění..;-)ST

01.01.2024 20:48:23 | Tomcat

Jé.

01.01.2024 16:37:52 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí