HOLKA Z BUDĚJC

HOLKA Z BUDĚJC

Anotace: Pěkná

Já sem z Budejc holka
A mám ráda pivko
Zrovna jsem si lokla
Potřísnila triko
A podprsenku
Když jsem zrovna venku
Si na sebe neberu
Abych byla všem na očích
Na mužskýho zaberu
Vlásky pěkně učesané
Haló tady, mladý pane
Mám teď řasy nadívané
Nehty mají barvu rudou
Nerandím já jenom s Kubou
Ale taky s Karlem, Peťou
Fanouškami hokeje
S Barbí si mě chlapy pletou
U drinku se zasměje.
Autor BArBArKO, 01.01.2024
Přečteno 76x
Tipy 12
Poslední tipující: jort1, Žluťák, IronDodo, Anfádis, Ondra, kudlankaW, Marťas9, Psavec, mkinka, kozorožka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrý.

01.01.2024 17:22:06 | mkinka

Děkuji

01.01.2024 17:41:40 | BArBArKO

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí