AUTOBUS

AUTOBUS

Anotace: Nic mě dnes nenapadá, tak jeden starší zrýmovaný příběh

Stůjte pane prosím stůjte,
vždyť jsem tady ještě já.
Copak vy mě nevidíte,
jak se táhnu s taškama.
Už teď jedu o dost pozdě.
Ale já mám místenku.
To máte smůlu, už je plno,
klidně zústaňte tam venku.
No to né, to já jedu,
to já vezu spousty medu.
A kam mám dát ty moje tašky.
Dej si je třeba na hlavu,
klidně příjdeš vo pět minut a
chceš tu řídit dopravu.
Pane, ale já mám nohu ještě venku.
Dnes už dávaj protézu.
A co můj batoh, ten co je venku,
stůjte, já si pro něj doběhnu.
Tak si běž a už zůstaň tam,
protože já pospíchám,
máš chodit včas a né pozdě,
aj o med se ti postarám.
Autor BArBArKO, 09.01.2024
Přečteno 79x
Tipy 13
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, Stanislav32, IronDodo, Anfádis, Psavec, Marťas9, Dračí, Kan, Žluťák, o3_gambit, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí