Jenom na skok

Jenom na skok

Jenom na skok

 

Čas letí,

jak s větrem listí.

Čas pádí,

pryč je naše mládí.

Čas tvoří,

hezké těla boří.

Čas měří,

vidíme to na páteři.

Čas stopne,

když se něco zvrtne.

 

Jsme zde jen na skok,

nevíme však na jak dlouhý.

Někdy se nestihnou

splnit všechny naše touhy.

 

Někdy se upadne

do stavu beztíže.

Znovu se vstane,

když zmizí potíže.

 

Autor Marťas9, 10.01.2024
Přečteno 69x
Tipy 19
Poslední tipující: Ďábel sám, jort1, BArBArKO, IronDodo, zde.neck, Anfádis, kudlankaW, martinaV, o3_gambit, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky za komentář.

10.01.2024 18:06:04 | Marťas9

Pekná bez času nie je čas

10.01.2024 17:50:59 | IronDodo

Podepisuji.
...a tak JDE ČAS:-)*

10.01.2024 11:53:19 | cappuccinogirl

Ano a to je náš krátký život.
Nejhorší, že si toho někteří neváží.

10.01.2024 14:05:55 | Marťas9

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí