KILOMETRY

KILOMETRY

Anotace: Také rádi jezdíte

Je to má hračka a můj láskyplný partner
Kolik kilásků už jsem se s ním nadřel
Je to můj bůh a slunko zároveň
Má glanc a velkou úroveň
Den co den na něm jezdím a
Oddávám se rozkoši
Tak skočte na něj také lenoši
Za větru i deště
Za slunka i za rosy
Chci pořád ještě, ještě
Pro ten krásný pocit
Brázdím lesem , polem i loukou
Nemějte mě za hloupou
Jezdím s ním závody
Ale i jen tak
Omýt ho do vody
Ale i jen tak
A na čem jedu dneska
Kolo značky Eska.
Autor BArBArKO, 16.01.2024
Přečteno 52x
Tipy 14
Poslední tipující: jort1, mkinka, IronDodo, cappuccinogirl, Olex, Kan, Ondra, Žluťák, Marťas9, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je asi najkrajšie vyznanie, aké kedy bicykel dostal:)

16.01.2024 17:49:25 | Olex

Děkuji

17.01.2024 09:18:18 | BArBArKO

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí