Zmenený

Zmenený

Anotace: -

Zmenený

Vietor rozcuchá vlasy
ukradne ďalšie kroky
rozfúka roky
pozametá mladé časy.

Čas je v behu
nedá sa otočiť nazad
delete - zmazať
berie ma k večnému brehu.

Mladosť nedá sa vrátiť
po tráve chcem bežať ránom
tešiť sa so šakranom
smútok si skrátiť.

Nedá sa cesta zmeniť
beží, ako rieka divá
staroba bolestivá
nejasný zenit.

Bez spánku som často
všetky nočné chmáry
nie som tak starý,
nepoznáš to?

Reuma bodá do ramien
pokánie daj mi a plač,
oči mi jemne zatlač
a spokojne povedz: Amen.

Autor IronDodo, 16.01.2024
Přečteno 57x
Tipy 21
Poslední tipující: Iva Husárková, Fialový metal, martinaV, RadekČ, jort1, BArBArKO, Marťas9, o3_gambit, Ophelia81, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

presne to je dobrý nápad

18.01.2024 19:43:55 | IronDodo

lepší než smazat, tak se raději namazat

17.01.2024 13:25:42 | jort1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí