Dívej se zpříma do slunce a nemrkej

Dívej se zpříma do slunce a nemrkej

Anotace: *

Mám jenom pět dní z deseti
Na to
Abych to tady přežil
Míval jsem každý den jinou tvář
A tobě ukazoval vždycky tu poslední
A nechci už s tebou trávit rána
Ani noci
Chci se bez tebe obejít
Číst si zakázané knihy
A stříhat ženám v časopisech vlasy
Chtěl bych ti toho ještě tolik říct
Ale už není co

A teď to budu já kdo zabouchne dveře
A už je nikdy neotevře

Lehávám pod mostem v mokré trávě
A někdy si říkám že víc jsem neměl nikdy poznat
Už mě to takhle nebaví

Teď musím být já ten kdo za sebou zavře dveře
Zamkne
A
Bude se dívat mlčky na vypnutou televizi

Dívej se zpříma do slunce a nemrkej

Světla panelákových domů hřejí mě roztroušené srdce a vzpomínají se mnou na lepší časy

Kdy jsme žádné dveře neznali
Autor CoT, 05.03.2024
Přečteno 89x
Tipy 20
Poslední tipující: Veru, jort1, Jan Kacíř, mkinka, RadekČ, lawenderr, maliska, Psavec, Žluťák, Paulín, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutné když se bouchne dveřmi. Naposledy.

05.03.2024 21:01:34 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí