Nový světový řád

Nový světový řád

Anotace: ...

Sbírka: 50 dní Gomory

Vidím z popela, trosek a smrti
Povstávat svět jak Fénixovo mládě
Vidím, jak ze spárů teplé dlaně Smrti
Vyvstává Řád coby nový mesiáš

Uzavřely se tlamy soptících horkých hor
Stará zachází Luna
Slunce mladé vychází nad obzor
Osvěcuje Atlantidu novou

Utichly hromy burácející v bouři
Pod mraky se skví ideál
Z mrtvých těl mlha se mísí ve fabrikovém kouři
Se zápachem tavící se ocele

Za mříží vypadá vše krásně
Nevhodné čeká poprava
Veršotepci krví poslední píší básně
Záhy ztěžknou o pár gramů olova
Autor Ravena Lupus, 12.03.2016
Přečteno 517x
Tipy 1
Poslední tipující: Oxík
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí