Promiňte madam

Promiňte madam

Anotace: *

„Promiňte madam
neřekla jste
zda to chcete zepředu či zezadu
udělal jsem to tedy tak i tak.“
řekl muž, sfouknul
gumovou pannu
a zcela uspokojen
odešel do sprchy

zepředu, zezadu,
zleva či zprava
vždy si můžeme
vybrat směr stran
mnozí si přijdou na své
někteří sice také
i když s křikem,
ostatní ostrouhají

ti zcela uspokojeni
požívají jen ten otvor
co jim vyhovuje
leč jeden otvor nestačí
přijdou jiní,
a zkoušejí a zkoušejí
donekonečna nafukují a sfukují
gumové panny

jednou gumovou pannu někdo propíchne špendlíkem
a systém
se zhroutí

co nás uspokojí?

možná všestranná hromadná soulož?
Autor Anděl, 08.07.2018
Přečteno 626x
Tipy 6
Poslední tipující: šerý, Jort, Amonasr, Frr, kdotoví
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tato báseň je hluchá.

08.07.2018 10:40:17 | VEDz RVAHEs

Možná. Nevím proč jsem to tak napsala...jen mne to tak napadlo. když vidím tu naši politickou scénu. tam je také spousta hluchých míst...

09.07.2018 10:11:14 | Anděl

Už rozumím

15.07.2018 08:28:34 | VEDz RVAHEs

Je fajné přeci, když pramice poskakuje jako špunt. . .

08.07.2018 08:23:21 | kdotoví

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí