Rozkvetlé poupě

Rozkvetlé poupě

Anotace: Jde o metaforu kombinovanou s jinou tématickou skupinou.

Na růži rozkvetl růžový květ
věnovaný z lásky pro tebe.
Koukej, jak je jasné nebe,
rád bych s tebou poznal celý svět.

Rtíky máš rudé jak rozkvetlé poupě
stále dychtící po polibcích.
Ruce mi sjíždí po jemných lících
a víc se tisknem k sobě.

Tvoje lasturka se rozvila hned
a bradavky jsou napnuté jako jehly
a stejně tak roztoužená jsi jako tehdy,
celá slaká jak voňavý květ.

Zabod jsem sosák do kalichu
omámený slaďoučkou šťávou;
poznala jsi taky tekutinu pravou,
co se ti roztekla po bílém břichu.

Milování bylo sladké jako med,
stejně jako voní rudý květ.
Autor jehlaspichlas, 25.10.2007
Přečteno 448x
Tipy 4
Poslední tipující: okapovaroura, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

opravdu jiná skupina

25.10.2007 23:31:00 | okapovaroura

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí