Jaro

Jaro

Anotace: konečně :)

Noc už se pomalu krátí,
dnes slunce vyšlo časně ráno.
Všechno, co připomíná zimu zmizelo.
Odleť i ty, černá vráno.

I slavík venku začal zpívat
a vzbudil nás radostnou novinou,
že všechny ledy už jsou pryč
a i všechny strasti pominou.

Zas láska milenců v lukách kvete,
jako kdysi ta tvá i ta moje,
je pomíjivá jako radost z beznaděje.
Tak jen radujme se, dokud jaro tu je!
Autor robb, 03.04.2008
Přečteno 639x
Tipy 7
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Chmýří pampelišek, Květka Š., Roger, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to urcite.. :)

03.04.2008 15:48:00 | Roger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí