Strom

Strom

Anotace: Tak nějak jsem kdysi šel lesem a tohle mě cvrnklo přez nos, celkem staré dílko neválné kvality

Jeho život se nudný zdá být,
nemohoucný nikdy nikam jít.
Mnohem delší než člověk život má,
však za tu dobu skoro nic nepozná.

Přezto má on ve světě své místo,
což u lídí není až tak jisto.
Člověk bere pořád přírodu ničí,
strom tomu roky přihlíží a mlčí.

Jeví se že strom nemá nic,
kdo z nás má ale víc.
Jen ti kdo někoho milují,
svému okolí lásku věnují.

To příroda nám život dala,
nechceme přece aby nám ho i vzala.
Stromy vypráví o lidském bytí,
že s láskou hvězda naděje pořád svítí.
Autor Smrtak_Von_Agbar, 23.11.2008
Přečteno 391x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Judita, Paulín
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bohužel je to tak, že člověk si bere od přírody víc
a nedává jí někdy vůbec nic.
A pokud si to uvědomí lidi teď jako Ty
tak ještě nic není ztraceno, jen chtít třeba vysadit jeden stromek...
Takže hurá do toho.

23.11.2008 15:56:00 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí